Kraaijvanger op Onderwijsvastgoed Dag

25.06.2019

Op 25 september 2019 organiseert IVVD i.s.m. Schooldomein en Ruimte OK de Onderwijsvastgoed Dag. Met actuele thema’s en oplossingen, zoals de routekaart Onderwijsvastgoed, de energietransitie en financiering daarvan, effecten van krimp, optimale besteding van huisvestingsmiddelen, maar ook de ontwikkelingen rondom werkplekbeleving.

Als onderdeel van het programma brengt Rinske Wikkerink de casus Campus Lelystad (Porteum) aan bod en spreekt over het organiseren van kleinschaligheid naar aanleiding van het ontwerp. Kraaijvanger Architects ontwierp deze onderwijscampus voor 3800 leerlingen uit het voortgezet onderwijs in Lelystad, mede vanuit de visie van Kraaijvanger op innovatief werken en leren.

Een leven lang leren als voorwaarde voor een loopbaan, leren door te werken als opleiding. Werken en leren vloeien samen, waardoor toepassingen, inzichten en technieken over en weer gebruikt kunnen worden. Het maakt ons palet en dat van de opdrachtgever rijker. Maar geen bedrijf of school is hetzelfde. Hoe ontwerp je effectiever, creatiever en flexibeler werken en leren?

Locatie: Nyenrode Business Universiteit te Breukelen

Benieuwd naar ons verhaal? Meld je hier aan.

"Logic will get you from A to B.
Imagination will take you everywhere."
(Albert Einstein)