Studio

We zitten midden in het centrum van Rotterdam en dat is geen toeval. De Rotterdamse mentaliteit is wat ons kenmerkt: make it happen.

Team

samenwerken10.square.jpg

Hoeveel architecten beginnen een presentatie met ‘Het koffertje uit Pulp Fiction’? Wij kennen er een, en die werkt bij Kraaijvanger. Wij zoeken en vinden inspiratie in alles om ons heen, van hoge tot lage cultuur, van ontwerp tot film. Zo is het leven de inspiratie voor de ruimte waarin toekomstige gebruikers leven, leren en werken. Onze handtekening zijn projecten die recht doen aan de opdrachtgever, de gebruiker en de omgeving. Meet the team!

Vacatures

Kraaijvanger Architects - team

Werken bij Kraaijvanger
Kraaijvanger Architects houdt zich bezig met complexe en duurzame projecten in de stedelijke context. We zijn een bureau met een lange en roemrijke geschiedenis dat zichzelf voortdurend opnieuw weet uit te vinden. Daarom kijken we ook met vertrouwen naar de toekomst. We zoeken altijd naar medewerkers die bijdragen aan deze innovatieve en toekomstgerichte cultuur. Bekijk direct onze vacatures.

Werkwijze

Kraaijvanger Architects - Museum Voorlinden - Explore by design - P1100124.JPG

Werkwijze/methodiek
Niet een stijl maar de werkwijze is onlosmakelijk verbonden met Kraaijvanger. Zo is elk ontwerp uniek, omdat het past bij de opdrachtgever, de omgeving en de gebruikers. Wat je in ieder ontwerp terugziet, is dat de gebouwen maximaal flexibel zijn, circulair, en ontworpen zijn met het oog op de toekomst. Nu is straks anders en daarom houden we rekening met toekomstig hergebruik.

Nieuws

Zwemcentrum-Rotterdam-ingebruikname-ontwerp-Kraaijvanger-Architects-50-m-bad-08.jpg

Nieuws over Kraaijvanger

Geschiedenis

History-of-Kraaijvanger-Architects_1001_14_N173.jpg

Geschiedenis
De broers Evert en Herman Kraaijvanger richtten in 1927 Kraaijvanger Architecten op. In een timmermanswerkplaats met een ongelooflijk oog voor detail en materiaal. Tijdens de wederopbouw groeide het bureau hard en tegenwoordig zijn we een architectenbureau dat zich toelegt op maatschappelijk betrokken architectuur.

Teamwork makes the dream work