Take A Walk On The Southside

07.06.2021

She says, hey babe! Take a walk on the southside.

Loop je mee met ons door Hart van Zuid? Een podcast die je luistert terwijl je wandelt door Hart van Zuid.

Voor de Rotterdam Architectuur Maand heeft Kraaijvanger Architects samen met AIR een podcastwandeling ontwikkeld over de gebiedsontwikkeling op Zuidplein. Aan de hand van de podcast en met een kaart in de hand, op te halen bij de infobalie in het festival hart van de RA Maand, loop je door het Hart van Zuid. Het festivalhart is geopend op donderdag tot en met zondag in de parkeergarage Kruisplein.

Neem de metro vanaf Rotterdam CS richting Slinge of De Akkers en druk op afspelen!

Stap uit bij metrostation Zuidplein en laat je meenemen vanuit het OV-knooppunt, over het zebrapad naar Ahoy, terug over de Gooilandsingel langs het Zwemcentrum en Kunstenpand, kijkend over de nieuwe busterminal en weer terug naar het OV knooppunt.

De wandeling is op eigen initiatief te bewandelen met een podcast die je luistert terwijl je wandelt door Hart van Zuid, Eva van Breugel van AIR wandelt samen met verschillende architecten van Kraaijvanger Architects langs plekken waar zij om beurten iets vertellen over de complexe ontwerpopgave binnen het totale masterplan.

Op verschillende punten op deze wandeling kun je een QR code inscannen met je telefoon om te zien hoe het er op die plek uit zal gaan zien:

She says, hey babe! Take a walk on the southside.