YouTube serie nieuwbouw Van Gelder

21.02.2018

Benieuwd naar het ontwerp en ontstaan van het hypermoderne Van Gelder hoofdkantoor? De YouTube serie Van Gelder Bouwt houdt je op de hoogte van het gehele bouwproces en de gerealiseerde plannen. In de eerste aflevering gaan ze op bezoek bij onze architect David Hess.

David geeft een voorproefje van onze bijdrage aan het project. Hij vertelt ook waarom we zo enthousiast zijn over deze opdracht. Het pand bestaat uit drie afzonderlijke delen, een distributiehal, Experience center en kantoorgedeelte, die de aantrekking vormen voor het project. Op basis van een 3D BIM wordt duidelijk hoe de delen tot stand komen en wat het grootse pand haar gebruikers zal bieden. David benadrukt dat het Van Gelder hoofdkantoor extreme duurzaamheid vertegenwoordigt.

Van Gelder

Eén gebouw. Dit is het uitgangspunt voor het ontwerp voor de nieuwe huisvesting van Van Gelder. In tegenstelling tot de optelsom van verschillende dozen, die vaak op bedrijventerreinen zijn te zien, zijn alle functies voor Van Gelder samengevoegd in één duurzaam object met een BREEAM outstanding certificaat.

De hele aflevering van Van Gelder Bouwt kun je hier bekijken. En neem een kijkje op de bouwplaats in deze 360-graden video!

Clouds come floating
around my home, not
longer to carry rain, but to
add colours