De toekomst van parkeren

Afbeelding

Momenteel zijn er 1 miljard auto’s op de wereld en de prognose is dat dit de komende jaren verdubbelt. Elke auto gebruikt gemiddeld 2,5 parkeerplek (één thuis, één op kantoor en één bij het winkel- of sportcentrum). Dit heeft een grote impact op de benodigde parkeerruimte. Tegelijkertijd lijkt het aanneembaar dat we ons over enkele decennia steeds meer verplaatsen in zelfrijdende auto’s. Volgens onderzoek van MIT (Massachusetts Institute of Technology) kan dit in de steden leiden tot een krimp van het aantal auto’s van 65%.

Lees meer

Gezocht: stagiair(e) commerciële economie

Afbeelding

Voor ons bureau voor architectuur zoeken wij een enthousiaste en leergierige stagiaire commerciële economie die onze marketing- en communicatieafdeling kan ondersteunen. Je gaat je bij ons bezighouden met marktonderzoek en concurrentieanalyse ter versterking van onze marktpositie en onze propositie.

Lees meer

de Bomen van Buisman

Afbeelding

"Het museum leek voor de expositie gemaakt, en omgekeerd zag het museum er met dit werk op zijn best uit", aldus Dirk Jan Postel. Hij was zondag 13 september in museum Kranenburgh waar de opening plaatsvond van de expositie ‘de Bomen van Buisman’.

Lees meer

Media & communicatie stagiair(e) gezocht

Afbeelding

Voor onze afdeling marketing & business development zoeken wij een enthousiaste en leergierige stagiair die het merk Kraaijvanger versterkt. Het gaat om een meeloopstage waar je veel praktijkervaring op kan doen. Zo help je onder andere mee aan het onderhouden van onze website en social media, werk je mee aan marketingcampagnes en ondersteun je verschillende PR-werkzaamheden.

Lees meer

Stagiair(e) TU Bouwkunde gezocht

Afbeelding

Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) die Bouwkunde aan de TU studeert. Je krijgt bij ons de kans mee te werken aan interessante projecten. Je biedt ondersteuning bij diverse werkzaamheden waaronder het maken van studiemaquettes, presentatietekeningen en ontwerponderzoek.  

Lees meer

Opening hoofdkantoor PWN

Afbeelding

Het nieuwe hoofdkantoor drinkwaterbedrijf PWN in Velserbroek is geopend. Het kantoor is ingrijpend gerenoveerd en uitgebreid. Een nieuw transparant en licht atrium - het nieuwe visitekaartje van de organisatie - verbindt de verschillende bouwdelen en bevordert het de communicatie tussen de afdelingen. Het interieur is  volledig vernieuwd en de gevelpuien zijn gerenoveerd en beter geïsoleerd.

Lees meer

Open Monumentendag 2015 met Kraaijvanger

Afbeelding

Op zaterdag 12 en zondag 13 september 2015 is het Open Monumentendag. Dit jaar is een van de thema's in Rotterdam '75 jaar Wederopbouw'. Kraaijvanger doet mee aan het programma met een wandeling, presentatie door Hans Goverde en een fietstocht. Deelnemers komen zo alles te weten over bekende wederopbouwiconen als de Doelen en vele andere Rotterdamse Kraaijvanger projecten van toen.

Lees meer

Nutrire il pianeta, energia per la vita: Expo Milano 2015

Afbeelding

"Voor wie de Expo 2015 in Milaan bezoekt en op Linate vliegt: aan de linkerzijde van het toestel heb je bij het landen een mooi uitzicht op het terrein, dat wordt gestructureerd door de oost-west georiënteerde 'decumano'. Deze brede hoofdas is mooi ontworpen, met alternerende holle en bolle schermen van zeildoek. Hieraan liggen de meeste paviljoens, met dwarsassen voor themagebouwen van de industrie en maatschappelijke organisaties zoals NGO's. Het thema is: "feeding the planet, energy for life".

Lees meer

Jaarbeurs MeetUp

Hart van Zuid

Het Dok in Rotterdam

RDW Veendam

Canisius College Nijmegen

Bikeparking @ Utrecht Central Station

Renovation and expansion of PWN

Pavilion in Roosendaal

Lipdub Fioretti College

Museum for the Caldic Collection

Dordrechts Museum

Temple de l'Amour

City Hall Venlo

City Hall Utrecht

JT Cinema

Provincial Government Building Noord-Holland

City Hall Almelo