Gezocht: stagiaire architectuur

Afbeelding

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste TU stagiair(e) architectuur om tot de zomerperiode bij ons aan de slag te gaan. Je krijgt bij ons de kans mee te werken aan interessante projecten. Je biedt ondersteuning bij diverse werkzaamheden waaronder het maken van studiemaquettes, presentatietekeningen en ontwerponderzoek. 

Lees meer

David Hess associé bij Kraaijvanger

Afbeelding

Kraaijvanger benoemt David Hess als associé. Hess werkt sinds 2008 als projectarchitect bij Kraaijvanger. "Wij hebben David leren kennen als een gedreven, nieuwsgierige en ondernemende architect met een brede interesse. Dat hij nu tevens verantwoordelijk is voor de acquisitie van opdrachten is een logische stap in zijn carrière bij ons," aldus partner/architect Vincent van der Meulen.

Lees meer

Demontabele muziekzaal Tropicana

Afbeelding

Popkantoor heeft bij de gemeente Rotterdam een innovatief plan ingediend om een middelgroot poppodium te realiseren in het voormalige zwemparadijs aan de Maas. Sinds de sluiting van WATT is Rotterdam immers verstoken van een middelgrote  muziekzaal. Kraaijvanger ontwikkelde voor het plan een concept met veerkracht: een verplaatsbare en demontabele zaal met een capaciteit van 1.100 bezoekers.

Lees meer

Nieuwe partner: Ries Meertens

Afbeelding

Ries Meertens is vanaf 1 januari 2015 mede-eigenaar van Kraaijvanger. Naast de drie partnerarchitecten Dirk Jan Postel, Hans Goverde, Vincent van der Meulen en Daniela Schelle (associate) vervult hij de rol van managing partner. In deze rol is Meertens verantwoordelijk voor alle strategische, commerciële, organisatorische en zakelijke onderwerpen.

Lees meer

Extrapoleren of de horizon zoeken

Afbeelding

"Onlangs, bij de presentatie van de Cobouw 50, (een soort Quote voor aannemers) was er een keynote-speech van Rob van Gijzel, burgemeester van Eindhoven. Een met passie gebracht verhaal, waarbij hij de toehoorders voorhield dat het nooit meer zo ging worden als het was.

Lees meer

Stadskantoor Utrecht kleurt

Afbeelding

Komende tijd sprankelt stadskantoor Utrecht aan de Jaarbeurspleinkant. Wanneer de duisternis valt, verandert het witte stadskantoor tot 10 januari in een kleurrijke verschijning.

Lees meer

Kraaijvanger verhuist naar de stad!

Afbeelding

Van een voormalig en getransformeerd filtergebouw aan de Maas vertrekken we naar CalypSO in het bruisende hart van Rotterdam. Geen zicht meer op imposante schepen, maar op heel veel mensen in auto's en trams, op fietsen en te voet.

Lees meer

Jaarbeurs MeetUp

Hart van Zuid

Het Dok in Rotterdam

RDW Veendam

Canisius College Nijmegen

Bikeparking @ Utrecht Central Station

Renovation and expansion of PWN

Pavilion in Roosendaal

Lipdub Fioretti College

Museum for the Caldic Collection

Dordrechts Museum

Temple de l'Amour

City Hall Venlo

City Hall Utrecht

JT Cinema

Provincial Government Building Noord-Holland

City Hall Almelo