Stage marketing / communicatie / PR

Afbeelding

Houd jij van schrijven, organiseren en mooie publicaties maken (online en in print)? Heb je daarnaast interesse in architectuur en alles wat met de totstandkoming van mooie gebouwen te maken heeft? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer

Start bouw Canisius College

Afbeelding

In augustus wordt gestart met de bouw van het Canisius College in Nijmegen. Kraaijvanger heeft voor de school een moderne, flexibele leeromgeving ontworpen waar leerlingen zich thuis voelen. De school bevindt zich in een monumentaal pand waar generaties Nijmegenaren hun middelbare schooltijd hebben doorgebracht.

Lees meer

Het Nieuwe Werken 2.0

Afbeelding

Het Nieuwe Werken is dé trend in werkplekontwikkeling. Daniela Schelle zegt hierover in het tijdschrift Facilitair!: bedrijven en organisaties die willen aansluiten op de nieuwe economie zullen hier wel in mee moeten gaan. Als ze jonge mensen willen binnen halen en vasthouden zullen ze een andere werkstijl moeten ontwikkelen.

Lees meer

Op de boerderij

Afbeelding

Het aantal agrarische bedrijven in Nederland neemt al jaren af. Nu staan er al zo'n 10.000 historische boerderijen leeg. Soms worden ze gesloopt, maar vaker herbestemd. De zorgboerderij is een populaire oplossing, maar er zijn ook andere mogelijkheden. Zo heeft Kraaijvanger een monumentale boerderij herbestemd tot het Early Childhood Center van de American School in Den Haag. In ArchitectuurNL verscheen een interessant artikel over deze opgave: Op de boerderij.

Lees meer

Stadskantoor Vlaardingen geopend

Afbeelding

Niet een totaal nieuw stadskantoor, maar een verrassende verbouwing die aanvoelt en eruitziet als nieuw. Dat is wat Kraaijvanger voor Vlaardingen heeft ontworpen. Met als context het historische, 17e eeuwse stadhuis dat zestig jaar geleden werd geïntegreerd in een groter complex. In de jaren zeventig kwam hier een stadskantoor naast.

Lees meer

Canisius College Nijmegen

Fietsen in Utrecht willen nooit meer anders

Renovation and expansion of PWN

Pavilion in Roosendaal

Lipdub Fioretti College

Museum for the Caldic Collection

Dordrechts Museum

Temple de l'Amour

City Hall Venlo

City Hall Utrecht

JT Cinema

Provincial Government Building Noord-Holland

City Hall Almelo