De HUB als gamechanger

Afbeelding

“Op 20 januari 2016 werd de eerste gerealiseerde en inmiddels bewoonde HUB in het Rotterdamse Zomerhofkwartier getoond aan het publiek. Het ontwerp van David Hess is mooi en overtuigend. Je zou er zo in -- nee: méé willen wonen. Maar de gedachte aan de motieven achter het project en de mogelijkheden van een verdere ontwikkeling lieten me niet meer los.

Lees meer

Drie nieuwe, jonge ontwerpers

Afbeelding

Het gaat goed met Kraaijvanger Architects. Daarom verwelkomen we 3 nieuwe, jonge ontwerpers: Julie Bosch, Christian Fredrix, Mahdi al Sraiffe. Graag stellen we ze voor.

Lees meer

Omgevingen die passen als een maatpak

Afbeelding

"Ik geloof dat leef- en werkomgevingen kunnen verrassen, inspireren en passen als een maatpak. Maar dan moeten ze wel worden afgestemd op de functionele en emotionele behoeften van de gebruiker.

Lees meer

De eerste HUB opgeleverd

Afbeelding

Dankzij de Hub - een demontabel, modulair systeem - kunnen leegstaande panden binnen enkele dagen worden omgebouwd tot woningen. De Hub huist een keuken, een badkamer en een toilet, maar ook voorzieningen, zoals warmte, een geluidsinstallatie en internet.

Lees meer

Kraaijvanger ontwerpt nieuw kantoor Rabobank

Afbeelding

We hebben samen met de ontwikkelende bouwer Dura Vermeer de ontwerp- en bouwtender voor het nieuwe kantoor van Rabobank Gouwestreek gewonnen. Het kantoor komt naast het NS-station in Gouda en geeft onderdak aan de vier huidige vestigingen die zich nu nog verspreid in de stad bevinden. Het ontwerp kenmerkt zich door de integrale benadering van exterieur en interieur. De bouw start naar verwachting in het najaar van 2016.

Lees meer

Jaarbeurs MeetUp

Hart van Zuid

Het Dok in Rotterdam

RDW Veendam

Canisius College Nijmegen

Bikeparking @ Utrecht Central Station

Renovation and expansion of PWN

Pavilion in Roosendaal

Lipdub Fioretti College

Museum for the Caldic Collection

Dordrechts Museum

Temple de l'Amour

City Hall Venlo

City Hall Utrecht

JT Cinema

Provincial Government Building Noord-Holland

City Hall Almelo