Circulair bouwen op Building Holland 2018

15.02.2018

Heb je vragen over circulair bouwen? Hoe regel je het grondwaterpeil? Hoe ga je om met de energiestromen? Op 18 april beantwoordt Hans Goverde je vragen op Building Holland 2018. Kom naar ‘Lessen over Venlo’ en leer alles over circulair design en de impact die dit heeft op de omgeving.

Building Holland is een innovatie event voor de bouw- en vastgoedsector. Drie dagen lang komen mensen samen om kennis te delen, te netwerken, zaken te doen en innovatieve producten en concepten te beleven. Het terugkerende thema van de afgelopen jaren is duurzaamheid. Circulair bouwen maakt hier deel van uit met nadruk op het maken van gezonde gebouwen en nieuwe vormen van wonen.

Met het spraakmakende Cradle-to-Cradle Stadskantoor Venlo op zijn cv weet Hans als geen ander welke impact een gebouw heeft op de omgeving. Tijdens de opening van het Stadskantoor vertelde Hans: ‘We bouwen voor de gezondheid en het welzijn van de mens.’ Zijn architectuur wordt gekenmerkt door oog voor de menselijke schaal binnen een grootschalige - vaak binnenstedelijke - context. Als partner van Kraaijvanger Architects richt hij zich op complexe binnenstedelijke opgaven, multifunctionele gebouwen en geïntegreerde ontwerpprocessen.

Hans Goverde deelt zijn ervaring op het gebied van circulair bouwen op Building Holland 2018, woensdag 18 april in RAI Amsterdam om 14:35.

Op 6 maart 2018 gaf Hans Goverde praktische tips voor méér groen in de stedelijke omgeving op het Symposium Natuurinclusief Ontwerpen. Een onderwerp dat nauw aansluit op de impact van een gebouw op de omgeving.

Clouds come floating
around my home, not
longer to carry rain, but to
add colours