Het duurzaam transformeren van een stedelijk gebied doe je samen!

12.06.2020

Een mooie samenwerking tussen Kraaijvanger Architects, Zuiver Vastgoed en Novaform - drie bedrijven met een lange geschiedenis en veel ervaring in de vastgoed branche. Een gezamenlijke ontwikkeling voor de duurzame transformatie van een bestaand business park naar een vitaal hoog stedelijk gebied met toegevoegde waarde voor inwoners, bezoekers en bedrijven.

Samen transformeren we het Nieuwe Rivium aan Capelle aan de IJssel, in Rotterdam naar een aantrekkelijk gebied waar wonen, ontmoeten en werken met elkaar kruisen. Kraaijvanger Architects heeft als blikvanger in het Nieuwe Rivium een woontoren ontworpen voor wonen en werken, met 550 koop - en huurappartamenten. De totale oppervlakte komt op ongeveer 55.000 m2 bvo. Voor de 2.000 m2 in de plint zijn ruime mogelijkheden voor horeca en andere commerciƫle activiteiten zoals winkels.

Met een gunstige ligging vlakbij de Erasmus Universiteit Rotterdam en naast de A16; heeft het Nieuwe Rivium een dichtbij zijnde aansluiting op metronetwerk en een aantal vervoersalternatieven, zoals GoBike-leen fietsen, watertaxi en parkshuttle. Het Nieuwe Rivium zal in de komende jaren transformeren naar een bijzonder gebied voor werken, wonen en recreƫren. Een aantrekkelijke plek waar je graag wilt zijn!

Clouds come floating
around my home, not
longer to carry rain, but to
add colours