Afbeelding

Het ontwerp voor Fase 3 richt zich op stilte en eenvoud met gebruik van warme en zeer natuurlijke textuur met materialen. Bekijk de video over het ontwerp.

Epsilon - Videoserie CIC Rotterdam Fase 3

7 november 2018

In maart 2019 opent CIC Rotterdam nog eens 2.000m2 ruimte voor startups, investeerders en innovatieve bedrijven.

Videoserie
CIC, op de derde verdieping van het Groot Handelsgebouw, is ontworpen voor interactie. Fase 3 onderscheidt zich van haar voorgangers door eenvoud en stilte. In aanloop naar de opening is er een driedelige videoserie gemaakt waarin het ontwerpproces uitvoerig wordt besproken.

Over het ontwerp
Het ontwerp voor Fase 3 richt zich op stilte en eenvoud met gebruik van warme en zeer natuurlijke textuur met materialen als kurk en vilt. Hierdoor wordt de orientatie duidelijker in de innovatieve ruimte die gecreeerd wordt. En is er een onderscheid ten opzichte van de concepten van de eerdere fasen. Fase 1 was vrij glanzend terwijl Fase 2 gericht was op groen. In Fase 3 dus een andere uitstraling.

Video door: Lorenzo van Galen, Bigguban

Museum Voorlinden wint Dutch Daylight Award 2018

Afbeelding

Vernieuwend en van zeldzaam hoog niveau. Dat vond de jury van de manier waarop het daglicht in Museum Voorlinden wordt binnengebracht. Een betere manier om kunst te tonen, kan de jury zich bijna niet voorstellen. Museum Voorlinden is door de jury daarom aangewezen als winnaar van de Dutch Daylight Award 2018 in de categorie >1000 m2.

Lees meer