Afbeelding

Management team van Kraaijvanger met van links naar rechts: Dirk Jan Postel, David Hess, Vincent van der Meulen, Bas Niese, Daniëla Schelle, Hans Goverde

Nieuwe partners Bas Niese en David Hess voor Kraaijvanger Architects

4 september 2018

Bas Niese en David Hess zijn vanaf 1 september 2018 partner bij Kraaijvanger. Bas als managing partner en David als architect partner.

De benoeming sluit aan bij de toekomstvisie van Kraaijvanger: de architect als regisseur van duurzaamheid, schoonheid en menselijke waarden in deze snel veranderende wereld. Wij zien het als onze rol om nieuwe technieken en nieuwe manieren van samenwerkingen te onderzoeken en deze om te zetten in mooie, veerkrachtige steden en gebouwen. We investeren in deze toekomst en zien de uitbreiding van onze directie met Bas en David als een eerstvolgende stap.

Bas Niese

Bas kent innovatieve en duurzame samenwerkingen binnen de bouw als geen ander vanuit zijn achtergrond als directeur PPS bij Facilicom en ervaring bij Brink. Hij zal zich focussen als managing partner op Business Development, het samenbrengen van bureau, markt en partners, en zorgen dat Kraaijvanger adaptief en proactief blijft. Bas Niese: “Kraaijvanger heb ik leren kennen als een bureau met een rijke historie, een ongelofelijke potentie en drive. De focus ligt op het ontwerpen van duurzame innovatieve oplossingen die mensen gelukkig maken. Een bijzonder mooie ambitie!”.

David Hess

Na 10 jaar werken bij Kraaijvanger, startend als project architect, vervolgens als associate partner, zal David Hess zijn verbinding met het bedrijf verder versterken als partner. David heeft bewezen complexe binnenstedelijk opgaves in duurzame innovatieve aansprekende architectuur te kunnen omzetten. Bovendien heeft hij met initiatieven als o.a. 360˚, de Hub en Contrast nieuwe manieren van samenwerken en verdichten neergezet. Onder de supervisie van David zijn de ontwerpen voor AHOY Convention Centre en het Van Gelder hoofdkantoor en Experience Centre tot stand  gekomen. “Met veel plezier en trots verdiep ik mijn relatie met het bureau. Ik wil blijven bijdragen aan de combinatie van kwaliteit en diversiteit in zowel ons team, onze aanpak als onze projecten”, aldus David Hess.

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Museum Voorlinden wint Dutch Daylight Award 2018

Afbeelding

Vernieuwend en van zeldzaam hoog niveau. Dat vond de jury van de manier waarop het daglicht in Museum Voorlinden wordt binnengebracht. Een betere manier om kunst te tonen, kan de jury zich bijna niet voorstellen. Museum Voorlinden is door de jury daarom aangewezen als winnaar van de Dutch Daylight Award 2018 in de categorie >1000 m2.

Lees meer