Afbeelding

Work at Kraaijvanger

6 juni 2018

#WORKATKRAAIJVANGER is altijd op zoek naar ambitie op verschillende niveaus! Na de zomervakantie hebben we op ons kantoor in hartje Rotterdam weer plekken beschikbaar voor leergierige studenten. 

Studeer je bouwkunde en heb je zin een leerzame stage bij een dynamisch architectenbureau met ruim 90 jaar ervaring? Als bouwkundig stagiair draai je mee in één van onze ontwerpteams. Je levert je bijdrage met ontwerponderzoek, conceptontwikkeling, ontwerpwerk, het maken van studiemaquettes en presentatietekeningen. Stuur dan je motivatie, CV en portfolio naar internship@kraaijvanger.nl (t.n.v. Wouter IJssel de Schepper).


Voor onze communicatieprofessional zijn we op zoek naar een communicatie ster in spe die helpt om de naamsbekendheid van Kraaijvanger Architects verder te vergroten. Je gaat nieuwsberichten schrijven voor de website, de sociale mediakanalen onderhouden en projecten indienen voor (inter-)nationale architectuurprijzen. Ben je een derdejaars HBO student en heb je affiniteit met architectuur? Stuur dan je cv + motivatiebrief naar Ronald Schlundt Bodien RonaldSchlundtBodien@kraaijvanger.nl.

Wil je alvast een voorproefje van je toekomstige stageplek in hartje Rotterdam? Volg onze Instagram pagina @werkenbijkraaijvanger en bekijk de hashtag #workatkraaijvanger

Woonwijk Groenewoud van start

Afbeelding

Kraaijvanger Architects is met Urbis en bureau Sant & Co verantwoordelijk voor het ontwerp van de nieuwe woonbuurt Groenewoud, Utrecht. Op maandag 3 september was er een druk bezochte participatie-avond.

Lees meer

Openbare basisschool De Schalm bijna gereed

Afbeelding

Vandaag namen leerlingen van OBS De Schalm ‘hun’ basisschool in gebruik. De school ondergaat momenteel een grootscheepse transformatie die eind oktober voltooid wordt. De afgelopen zomervakantie vormde een mooie periode om buiten de lesperiodes om, zoveel mogelijk bouwwerkzaamheden te verrichten.

Lees meer