Afbeelding

Work at Kraaijvanger

6 juni 2018

#WORKATKRAAIJVANGER is altijd op zoek naar ambitie op verschillende niveaus! Na de zomervakantie hebben we op ons kantoor in hartje Rotterdam weer plekken beschikbaar voor leergierige studenten. 

Studeer je bouwkunde en heb je zin een leerzame stage bij een dynamisch architectenbureau met ruim 90 jaar ervaring? Als bouwkundig stagiair draai je mee in één van onze ontwerpteams. Je levert je bijdrage met ontwerponderzoek, conceptontwikkeling, ontwerpwerk, het maken van studiemaquettes en presentatietekeningen. Stuur dan je motivatie, CV en portfolio naar internship@kraaijvanger.nl (t.n.v. Wouter IJssel de Schepper).


Voor onze communicatieprofessional zijn we op zoek naar een communicatie ster in spe die helpt om de naamsbekendheid van Kraaijvanger Architects verder te vergroten. Je gaat nieuwsberichten schrijven voor de website, de sociale mediakanalen onderhouden en projecten indienen voor (inter-)nationale architectuurprijzen. Ben je een derdejaars HBO student en heb je affiniteit met architectuur? Stuur dan je cv + motivatiebrief naar Ronald Schlundt Bodien RonaldSchlundtBodien@kraaijvanger.nl.

Wil je alvast een voorproefje van je toekomstige stageplek in hartje Rotterdam? Volg onze Instagram pagina @werkenbijkraaijvanger en bekijk de hashtag #workatkraaijvanger

Museum Voorlinden wint Dutch Daylight Award 2018

Afbeelding

Vernieuwend en van zeldzaam hoog niveau. Dat vond de jury van de manier waarop het daglicht in Museum Voorlinden wordt binnengebracht. Een betere manier om kunst te tonen, kan de jury zich bijna niet voorstellen. Museum Voorlinden is door de jury daarom aangewezen als winnaar van de Dutch Daylight Award 2018 in de categorie >1000 m2.

Lees meer