Afbeelding

In verband met de nieuwe privacywet (AVG) die ingaat op 25 mei, kunnen we jou onze nieuwsbrief niet zomaar blijven sturen. Als je op de hoogte wilt blijven van onze projecten, schrijf je dan opnieuw in voor onze nieuwsbrief.

Wil je ons nieuws blijven ontvangen?

  15 mei 2018

  In verband met de nieuwe privacywet (AVG) die ingaat op 25 mei, kunnen we jou onze nieuwsbrief niet zomaar blijven sturen. Als je op de hoogte wilt blijven van onze projecten, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief via onderstaande link.

  Ja, ik wil het nieuws van Kraaijvanger Architects blijven volgen.

  Europese wetgeving schrijft voor hoe bedrijven om moeten gaan met jouw persoonlijke gegevens en dus met jouw privacy. Wij gebruiken je gegevens uitsluitend voor het sturen van nieuwsbrieven (maximaal 12 per jaar). Je leest ons privacy beleid hier. Als je nog vragen hebt kunt u ons altijd bellen (010-4989292) of mailen.

  StiB Award voor Zwemcentrum Rotterdam!

  Afbeelding

  Kraaijvanger wint de StiB Award 2018! Op 7 juni tijdens de Provada in de RAI Amsterdam werd het Zwemcentrum Rotterdam bekend gemaakt als winnaar. Het project ontvangt hiermee de award voor meest succesvolle gebiedsversterking die bijdraagt aan het intensiveren van de vitaliteit en dynamiek van stad of dorp. 

  Lees meer

  Maak een VR-tour door het nieuwe Ahoy Rotterdam

  Afbeelding

  Zwart Licht heeft een VR-tour gemaakt door de render van het vernieuwde Rotterdam AHOY. In de VR - tour is een virtuele omgeving gecreëerd die een voorproef geeft van de transformatie. Door de verschillende bewegingsfuncties kunnen gebruikers door de congreshallen wandelen en een kijkje nemen in de nieuwe congresruimte. Ook wordt duidelijk hoe de ruimtes zich vormgeven wanneer ze in gebruik gaan. 

  Lees meer

  Kraaijvanger op Transformatieplein PROVADA

  Afbeelding

  Van 5 t/m 7 juni is Kraaijvanger Architects aanwezig op Nederlands grootste vastgoedbeurs de PROVADA in de RAI Amsterdam. Heeft u vragen over transformaties, circulariteit of duurzaamheid? Of wilt u uw ambities op het gebied van stedenbouw, ontwerp, bouw of verbouw aan ons voorleggen? Onze architecten en vastgoedexperts ontvangen u graag op het Transformatieplein in Hal 11 Stand 11. Mis ook dit jaar onze design pitch niet. En vergeet niet om te stemmen op ons voor de StiB Award genomineerde Zwemcentrum Rotterdam in de stand van Vastgoedmarkt. Transformatieplein wordt georganiseerd door Vakmedianet, De Architect en Vastgoedmarkt. Bent u verhinderd voor de PROVADA 2018? Geen nood. Maak gerust een afspraak

  Lees meer

  Dag van de Architectuur 2018

  Afbeelding

  Bezoekers van de Dag van de Architectuur worden ook dit jaar verwelkomd door Kraaijvanger Architects. Op diverse lokaties zullen architecten van Kraaijvanger rondleidingen en presentaties geven.

  Lees meer