Afbeelding

In verband met de nieuwe privacywet (AVG), kunnen we jou onze nieuwsbrief niet zomaar blijven sturen. Als je op de hoogte wilt blijven van onze projecten, schrijf je dan opnieuw in voor onze nieuwsbrief.

Wil je ons nieuws blijven ontvangen?

  15 mei 2018

  In verband met de nieuwe privacywet (AVG), kunnen we jou onze nieuwsbrief niet zomaar blijven sturen. Als je op de hoogte wilt blijven van onze projecten, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief via onderstaande link.

  Ja, ik wil het nieuws van Kraaijvanger Architects blijven volgen.

  Europese wetgeving schrijft voor hoe bedrijven om moeten gaan met jouw persoonlijke gegevens en dus met jouw privacy. Wij gebruiken je gegevens uitsluitend voor het sturen van nieuwsbrieven (maximaal 12 per jaar). Je leest ons privacy beleid hier. Als je nog vragen hebt kunt u ons altijd bellen (010-4989292) of mailen.

  Museum Voorlinden wint Dutch Daylight Award 2018

  Afbeelding

  Vernieuwend en van zeldzaam hoog niveau. Dat vond de jury van de manier waarop het daglicht in Museum Voorlinden wordt binnengebracht. Een betere manier om kunst te tonen, kan de jury zich bijna niet voorstellen. Museum Voorlinden is door de jury daarom aangewezen als winnaar van de Dutch Daylight Award 2018 in de categorie >1000 m2.

  Lees meer