Afbeelding

In verband met de nieuwe privacywet (AVG), kunnen we jou onze nieuwsbrief niet zomaar blijven sturen. Als je op de hoogte wilt blijven van onze projecten, schrijf je dan opnieuw in voor onze nieuwsbrief.

Wil je ons nieuws blijven ontvangen?

  15 mei 2018

  In verband met de nieuwe privacywet (AVG), kunnen we jou onze nieuwsbrief niet zomaar blijven sturen. Als je op de hoogte wilt blijven van onze projecten, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief via onderstaande link.

  Ja, ik wil het nieuws van Kraaijvanger Architects blijven volgen.

  Europese wetgeving schrijft voor hoe bedrijven om moeten gaan met jouw persoonlijke gegevens en dus met jouw privacy. Wij gebruiken je gegevens uitsluitend voor het sturen van nieuwsbrieven (maximaal 12 per jaar). Je leest ons privacy beleid hier. Als je nog vragen hebt kunt u ons altijd bellen (010-4989292) of mailen.

  Woonwijk Groenewoud van start

  Afbeelding

  Kraaijvanger Architects is met Urbis en bureau Sant & Co verantwoordelijk voor het ontwerp van de nieuwe woonbuurt Groenewoud, Utrecht. Op maandag 3 september was er een druk bezochte participatie-avond.

  Lees meer

  Openbare basisschool De Schalm bijna gereed

  Afbeelding

  Vandaag namen leerlingen van OBS De Schalm ‘hun’ basisschool in gebruik. De school ondergaat momenteel een grootscheepse transformatie die eind oktober voltooid wordt. De afgelopen zomervakantie vormde een mooie periode om buiten de lesperiodes om, zoveel mogelijk bouwwerkzaamheden te verrichten.

  Lees meer