Afbeelding

Hans Goverde keynote spreker op Energiekongress 2018

17 mei 2018

Hoe bouwen we de toekomst? Waarheen gaat de reis naar mobiliteit? Hoeveel digitalisering heeft de gemeenschap nodig? Op vrijdag 1 juni geeft Kraaijvanger architect Hans Goverde antwoord op deze vragen tijdens het Energiekongress 2018 in St. Gallen. Het congres is initiatief van Energieagentur St.Gallen en focust zich op de implementatie van energie strategieeën. Ze nodigen verschillende sprekers uit voor een keynote speech binnen dit thema. 

Hans Goverde spreekt op Forum 4 over gezonde gebouwen. Zijn werk aan het duurzame, cradle-to-cradle Stadskantoor Venlo is een goed voorbeeld van een gebouw waar de nadruk  ligt op een gezonde werkomgeving. Het project is een belangrijke stap in een ambitie om elk project 100% cradle-to-cradle en energieleverend te ontwerpen. Deze ambitie zal terugkeren in zijn speech waarin hij ook aandacht besteedt aan projecten als Museum Voorlinden, CIC Rotterdam en de 360-graden circulaire woontoren. 

Aanwezig bij het congres? Hans Goverde spreekt op 1 juni om 13:45 op Forum 4 in Olma-Messen, St. Gallen. 

Energiestrategie vor Ort umsetzen
Freitag, 1. Juni 2018 Olma Messen St.Gallen
www.energiekongress.ch

Forum 4: Nachhaltiges Bauen: Impulsreferat zum Thema cradle to cradle,  Venlo City Hall (NL) -Hans Goverde, Kraaijvanger architects, Rotterdam (NL)

StiB Award voor Zwemcentrum Rotterdam!

Afbeelding

Kraaijvanger wint de StiB Award 2018! Op 7 juni tijdens de Provada in de RAI Amsterdam werd het Zwemcentrum Rotterdam bekend gemaakt als winnaar. Het project ontvangt hiermee de award voor meest succesvolle gebiedsversterking die bijdraagt aan het intensiveren van de vitaliteit en dynamiek van stad of dorp. 

Lees meer

Maak een VR-tour door het nieuwe Ahoy Rotterdam

Afbeelding

Zwart Licht heeft een VR-tour gemaakt door de render van het vernieuwde Rotterdam AHOY. In de VR - tour is een virtuele omgeving gecreëerd die een voorproef geeft van de transformatie. Door de verschillende bewegingsfuncties kunnen gebruikers door de congreshallen wandelen en een kijkje nemen in de nieuwe congresruimte. Ook wordt duidelijk hoe de ruimtes zich vormgeven wanneer ze in gebruik gaan. 

Lees meer

Kraaijvanger op Transformatieplein PROVADA

Afbeelding

Van 5 t/m 7 juni is Kraaijvanger Architects aanwezig op Nederlands grootste vastgoedbeurs de PROVADA in de RAI Amsterdam. Heeft u vragen over transformaties, circulariteit of duurzaamheid? Of wilt u uw ambities op het gebied van stedenbouw, ontwerp, bouw of verbouw aan ons voorleggen? Onze architecten en vastgoedexperts ontvangen u graag op het Transformatieplein in Hal 11 Stand 11. Mis ook dit jaar onze design pitch niet. En vergeet niet om te stemmen op ons voor de StiB Award genomineerde Zwemcentrum Rotterdam in de stand van Vastgoedmarkt. Transformatieplein wordt georganiseerd door Vakmedianet, De Architect en Vastgoedmarkt. Bent u verhinderd voor de PROVADA 2018? Geen nood. Maak gerust een afspraak

Lees meer

Dag van de Architectuur 2018

Afbeelding

Bezoekers van de Dag van de Architectuur worden ook dit jaar verwelkomd door Kraaijvanger Architects. Op diverse lokaties zullen architecten van Kraaijvanger rondleidingen en presentaties geven.

Lees meer