Afbeelding

Hans Goverde keynote spreker op Energiekongress 2018

17 mei 2018

Hoe bouwen we de toekomst? Waarheen gaat de reis naar mobiliteit? Hoeveel digitalisering heeft de gemeenschap nodig? Op vrijdag 1 juni geeft Kraaijvanger architect Hans Goverde antwoord op deze vragen tijdens het Energiekongress 2018 in St. Gallen. Het congres is initiatief van Energieagentur St.Gallen en focust zich op de implementatie van energie strategieeën. Ze nodigen verschillende sprekers uit voor een keynote speech binnen dit thema. 

Hans Goverde spreekt op Forum 4 over gezonde gebouwen. Zijn werk aan het duurzame, cradle-to-cradle Stadskantoor Venlo is een goed voorbeeld van een gebouw waar de nadruk  ligt op een gezonde werkomgeving. Het project is een belangrijke stap in een ambitie om elk project 100% cradle-to-cradle en energieleverend te ontwerpen. Deze ambitie zal terugkeren in zijn speech waarin hij ook aandacht besteedt aan projecten als Museum Voorlinden, CIC Rotterdam en de 360-graden circulaire woontoren. 

Aanwezig bij het congres? Hans Goverde spreekt op 1 juni om 13:45 op Forum 4 in Olma-Messen, St. Gallen. 

Energiestrategie vor Ort umsetzen
Freitag, 1. Juni 2018 Olma Messen St.Gallen
www.energiekongress.ch

Forum 4: Nachhaltiges Bauen: Impulsreferat zum Thema cradle to cradle,  Venlo City Hall (NL) -Hans Goverde, Kraaijvanger architects, Rotterdam (NL)

Museum Voorlinden wint Dutch Daylight Award 2018

Afbeelding

Vernieuwend en van zeldzaam hoog niveau. Dat vond de jury van de manier waarop het daglicht in Museum Voorlinden wordt binnengebracht. Een betere manier om kunst te tonen, kan de jury zich bijna niet voorstellen. Museum Voorlinden is door de jury daarom aangewezen als winnaar van de Dutch Daylight Award 2018 in de categorie >1000 m2.

Lees meer