Afbeelding

Hans Goverde keynote spreker op Energiekongress 2018

17 mei 2018

Hoe bouwen we de toekomst? Waarheen gaat de reis naar mobiliteit? Hoeveel digitalisering heeft de gemeenschap nodig? Op vrijdag 1 juni geeft Kraaijvanger architect Hans Goverde antwoord op deze vragen tijdens het Energiekongress 2018 in St. Gallen. Het congres is initiatief van Energieagentur St.Gallen en focust zich op de implementatie van energie strategieeën. Ze nodigen verschillende sprekers uit voor een keynote speech binnen dit thema. 

Hans Goverde spreekt op Forum 4 over gezonde gebouwen. Zijn werk aan het duurzame, cradle-to-cradle Stadskantoor Venlo is een goed voorbeeld van een gebouw waar de nadruk  ligt op een gezonde werkomgeving. Het project is een belangrijke stap in een ambitie om elk project 100% cradle-to-cradle en energieleverend te ontwerpen. Deze ambitie zal terugkeren in zijn speech waarin hij ook aandacht besteedt aan projecten als Museum Voorlinden, CIC Rotterdam en de 360-graden circulaire woontoren. 

Aanwezig bij het congres? Hans Goverde spreekt op 1 juni om 13:45 op Forum 4 in Olma-Messen, St. Gallen. 

Energiestrategie vor Ort umsetzen
Freitag, 1. Juni 2018 Olma Messen St.Gallen
www.energiekongress.ch

Forum 4: Nachhaltiges Bauen: Impulsreferat zum Thema cradle to cradle,  Venlo City Hall (NL) -Hans Goverde, Kraaijvanger architects, Rotterdam (NL)

Woonwijk Groenewoud van start

Afbeelding

Kraaijvanger Architects is met Urbis en bureau Sant & Co verantwoordelijk voor het ontwerp van de nieuwe woonbuurt Groenewoud, Utrecht. Op maandag 3 september was er een druk bezochte participatie-avond.

Lees meer

Openbare basisschool De Schalm bijna gereed

Afbeelding

Vandaag namen leerlingen van OBS De Schalm ‘hun’ basisschool in gebruik. De school ondergaat momenteel een grootscheepse transformatie die eind oktober voltooid wordt. De afgelopen zomervakantie vormde een mooie periode om buiten de lesperiodes om, zoveel mogelijk bouwwerkzaamheden te verrichten.

Lees meer