Afbeelding

Je komt te werken in het Calypso kantoor in hartje Rotterdam. 

K SUPPORT ZOEKT ALGEMEEN DIRECTEUR

8 mei 2018

K support ondersteunt met een ervaren team van ingenieurs opdrachtgevers bij het realiseren van gebouwen. Een uitgebreid pakket van diensten wordt aangeboden aan architecten, aannemers, gebouweigenaren. Dit bevat onder meer projectmanagement en bouwtechnische ondersteuning in alle facetten met als doel de opdrachtgever zo volledig mogelijk te ontlasten.

Voor de architect is K support een gedegen en snel opererend ondersteunende technische afdeling welke gebruik maakt van kennis over circulair bouwen en (ontwerp) processen.

Voor de aannemer is K support een betrouwbaar en flexibel integraal opererende partner met volledige technische ondersteuning als het gaat om BIM modelling en integratie van installaties en gebouwbeheerssystemen.
Voor de gebouweigenaar is K-support een full service bureau vanaf een eerste haalbaarheidsstudies tot levering van een volledig uitgewerkt as build BIM model bij oplevering inclusief een TCO analyse.

K Support is een zelfstandige onderneming (gevestigd in hartje Rotterdam) en gelieerd aan Kraaijvanger Architects, waarmee de kennis en kunde die in meer dan 90 jaar is opgebouwd wordt gedeeld. Het aantal medewerkers bij K Support ligt tussen de vijf en tien mensen.

FUNCTIEOMSCHRIJVING: 

Als algemeen directeur ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de organisatie. Je stelt een business plan op en bewaakt de doelstellingen. Je maakt gebruik van je eigen ruime netwerk in de bouw om de onderneming nieuwe kansen op groei te bezorgen. Je hebt ook oog voor maatschappelijke ontwikkelingen en de impact hiervan op de bouwsector. Je ziet hierin potentie voor nieuwe vormen van dienstverlening.  Je bent in de rol van directeur operationeel verantwoordelijk voor de onderneming. Hieronder vallen financiële bewaking, contractmanagement, planning, HR en acquisitie. Je legt verantwoordelijkheid af aan de aandeelhouders van de holding waar K support deel van uitmaakt.

FUNCTIE EISEN: 

- HBO/WO werk en denkniveau

- Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring als projectmanager, directeur

- Kennis van de bouwwereld

- Ondernemend en gedreven

- Klant- en resultaatgericht, netwerker

Heb je interesse in bovenstaande functie, stuur dan je CV naar: vacatures@kraaijvanger.nl t.a.v. Lisa Martin  

Kraaijvanger op Transformatieplein PROVADA

Afbeelding

Van 5 t/m 7 juni is Kraaijvanger Architects aanwezig op Nederlands grootste vastgoedbeurs de PROVADA in de RAI Amsterdam. Heeft u vragen over transformaties, circulariteit of duurzaamheid? Of wilt u uw ambities op het gebied van stedenbouw, ontwerp, bouw of verbouw aan ons voorleggen? Onze architecten en vastgoedexperts ontvangen u graag op het Transformatieplein in Hal 11 Stand 11. Mis ook dit jaar onze design pitch niet. En vergeet niet om te stemmen op ons voor de StiB Award genomineerde Zwemcentrum Rotterdam in de stand van Vastgoedmarkt. Transformatieplein wordt georganiseerd door Vakmedianet, De Architect en Vastgoedmarkt. Bent u verhinderd voor de PROVADA 2018? Geen nood. Maak gerust een afspraak

Lees meer

Hans Goverde keynote spreker op Energiekongress 2018

Afbeelding

Hoe bouwen we de toekomst? Waarheen gaat de reis naar mobiliteit? Hoeveel digitalisering heeft de gemeenschap nodig? Op vrijdag 1 juni geeft Kraaijvanger architect Hans Goverde antwoord op deze vragen tijdens het Energiekongress 2018 in St. Gallen. Het congres is initiatief van Energieagentur St.Gallen en focust zich op de implementatie van energie strategieeën. Ze nodigen verschillende sprekers uit voor een keynote speech binnen dit thema. 

Lees meer

The Britisch School in Ingenieu(w)s

Afbeelding

Ingenieu(w)s is de nieuwsbrief van KVMC op het gebied van installatietechniek, bouwfysica, brandveiligheid en duurzaamheid. Met KVMC als installatie - en duurzaamheidsadviseur werkt Kraaijvanger Architects aan de uitbreiding van de Britisch School Netherlands in Leidschenveen. De uitbreiding speelt een belangrijke rol in de groeiende vraag naar internationaal onderwijs in Nederland. De school wordt met een extra 7.202 m2 aan ruimte uitgebreid. Lees de volledige publicatie hieronder! 

Lees meer

Museum Voorlinden naar de Herengracht Industrie Prijs 2018!

Afbeelding

Museum Voorlinden is genomineerd voor de Herengracht Industrie Prijs 2018! Het project is een van de vijf genomineerden voor de prijs die aandacht schenkt aan hoogwaardige materialen, doorgevoerde duurzaamheid en hoogstaande bouwtechniek. Kraaijvanger Architects kijkt uit naar de bekendmaking van de winnaar op 14 juni 2018! 

Lees meer