Afbeelding

Ga jij net zulke gave Revit-projecten maken als het Zwemcentrum Rotterdam?

KRAAIJVANGER ZOEKT EEN BOUWKUNDIG REVIT-MODELLEUR!

28 februari 2018

Wij zijn op zoek naar een bouwkundig Revit-modelleur voor 32-36 uur per week. 

Ben jij die toegewijde en ambitieuze BIM-modelleur met bouwkundige achtergrond die steeds het beste uit zichzelf weet te halen? En kent Revit geen geheimen meer voor je? Dan zijn we op zoek naar jou!

Je hebt een afgeronde opleiding HTS-, TU-bouwkunde, of gelijkwaardig en tenminste vijf jaar ervaring bij een architecten- of bouwkundig bureau, liefst in zowel utilitaire- als woningbouwprojecten.

We verwachten dat je oog hebt voor verhoudingen in drie dimensies, materialisering en de toegevoegde waarde van de juiste detaillering. Je werkt zelfstandig aan DO, bouwaanvragen, bestek en uitvoeringstekeningen.

Wij bieden je een salaris conform de Architecten-cao en een leuke en uitdagende werkomgeving.

Pas jij in dit profiel en durf jij deze uitdaging aan? Stuur dan je motivatie, CV en portfolio naar Lisa Martin: vacature@kraaijvanger.nl

Succesvol CIC Rotterdam opent uitbreiding

Afbeelding

Op donderdag 15 maart j.l. opende het Cambridge Innovation Center (CIC), feestelijk de uitbreiding van maar liefst 3.500 m2 in het Groothandelsgebouw in het Central Business District van Rotterdam. Hiermee viert CIC het succes van de nog steeds groeiende community van inmiddels bijna 150 innovatieve startups, gevestigde bedrijven en investeerders. Het succes van de eerste fase leidde al snel tot de vraag naar nog meer vierkante meters creatief vormgegeven ruimte. Kraaijvanger Architects ontwierp ook voor deze tweede fase het interieur met een focus op duurzaamheid en innovatie, waardoor CIC al 8.300 m2 flexibele kantoorruimte verhuurt en nog steeds groeiende is.

Lees meer

Recorddag Zwemcentrum Rotterdam

Afbeelding

23 februari is het eindelijk zo ver! Dan opent de wethouder de deuren van Zwemcentrum Rotterdam. Het eerste officiële 50-meter wedstrijdbad van de stad! Klaar om het ene record na het andere te laten sneuvelen. Want of je nu een pro bent, op jacht naar het wereldrecord, of een beginner die op het punt staat een eerste zwemles te nemen, Zwemcentrum Rotterdam biedt je alles zodat jij je persoonlijke record kunt verbreken. Welkom in jouw recordbad!

Lees meer

Symposium Natuurinclusief Ontwerpen

Afbeelding

Praktische tips voor méér groen en natuur in de stedelijke omgeving? Op dinsdag 6 maart gaat Hans Goverde, in op de toenemende vraag hiernaar. Met inspirerende voorbeelden van zijn natuurinclusieve projecten, zowel gerealiseerde als in ontwerp zijnde, geeft hij ontwerptips en onderstreept hij het belang van vroegtijdige samenwerking tussen opdrachtgevers, ontwerpers en ecologen.

Lees meer

Opening nieuwe politiepost in stadhuis Maassluis

Afbeelding

Burgemeester Edo Haan en Gunther Tijdink, teamchef van de politie Eenheid Rotterdam, openen maandag 29 januari 2018 de nieuwe politiepost in het Maassluise stadhuis. De politiepost, ontworpen door Kraaijvanger Architects,  is de nieuwe werklocatie van de wijkagenten van Maassluis.

Lees meer