Symposium Natuurinclusief Ontwerpen

07.02.2018

Praktische tips voor méér groen en natuur in de stedelijke omgeving? Op dinsdag 6 maart gaat Hans Goverde, in op de toenemende vraag hiernaar. Met inspirerende voorbeelden van zijn natuurinclusieve projecten, zowel gerealiseerde als in ontwerp zijnde, geeft hij ontwerptips en onderstreept hij het belang van vroegtijdige samenwerking tussen opdrachtgevers, ontwerpers en ecologen.

Met onder andere het award winnende Cradle2Cradle Stadskantoor Venlo op zijn naam weet Goverde als geen ander hoezeer intensieve uitwisseling en contact in een vroeg stadium van een opdracht ten goede komt aan de integraliteit van een ontwerp, en daarmee de kwaliteit, gebruiksmogelijkheden en kosteneffectiviteit. Hans Goverde laat zien hoe Kraaijvanger Architects die ervaring meeneemt in huidige en toekomstige groene en circulaire ontwerpprocessen en hoe deelnemers aan zijn parallelle sessie zijn tips kunnen toepassen binnen andere ontwerpprocessen.

Het symposium ‘Natuurinclusief stedenbouwkundig ontwerp als interdisciplinaire uitdaging’ vindt plaats in de Observant in Amersfoort en wordt georganiseerd door BNSP, Netwerk Groene Bureaus en NVTL.

Klik hier voor meer informatie over het programma en de sprekers.

Clouds come floating
around my home, not
longer to carry rain, but to
add colours