Afbeelding

Te laat voor onze crowdfunding actie? U mag nog doneren via NL83 RABO 0321 0718 59 t.n.v Kraaijvanger BV. We waarderen iedere investering in de toekomst van De Schalm! 

Crowdfunding De Schalm een succes!

31 oktober 2017

De crowdfunding voor OBS de Schalm is geslaagd! Met elkaar hebben we het geweldige bedrag van € 7.860,- ingezameld en hebben we ook een flink aantal materiële bijdragen toegezegd gekregen. Zo worden de gordijnen en de vloerbedekking gedoneerd.

Daarnaast doet stichting BOOR naar aanleiding van de plannen en de crowdfunding een substantiele bijdrage voor de transformatie van OBS de Schalm. Dat betekend dat we in ieder geval beginnen met de mediatheek en het podium. Deze worden multifunctioneler gemaakt en verbeterd, zodat er met meer leerlingen, beter geleerd en opgetreden kan worden. We pakken de verlichting, de akoestiek en de luchtkwaliteit aan.

Dit alles was zonder uw donatie niet mogelijk geweest. We kunnen het u dan ook niet vaak genoeg zeggen: Nogmaals hartelijk dank voor uw bijdrage! 

Te laat voor onze crowdfunding actie? U mag nog doneren via NL83 RABO 0321 0718 59 t.n.v Kraaijvanger BV. We waarderen iedere investering in de toekomst van De Schalm! 

Museum Voorlinden wint Dutch Daylight Award 2018

Afbeelding

Vernieuwend en van zeldzaam hoog niveau. Dat vond de jury van de manier waarop het daglicht in Museum Voorlinden wordt binnengebracht. Een betere manier om kunst te tonen, kan de jury zich bijna niet voorstellen. Museum Voorlinden is door de jury daarom aangewezen als winnaar van de Dutch Daylight Award 2018 in de categorie >1000 m2.

Lees meer

Woonwijk Groenewoud van start

Afbeelding

Kraaijvanger Architects is met Urbis en bureau Sant & Co verantwoordelijk voor het ontwerp van de nieuwe woonbuurt Groenewoud, Utrecht. Op maandag 3 september was er een druk bezochte participatie-avond.

Lees meer