Afbeelding

De Binck

De Binck beste woonproject van Den Haag!

  28 september 2017

  Kraaijvanger is trots dat de Binck met Binck Eiland is uitgeroepen tot het Beste toekomstige woonproject van Den Haag!

  Twee dagen voor de officiële van de start bouw van De Binck is op het congres 'Woningmarkt Den Haag’ de gebiedstransformatie Binck Eiland bekroond met de titel Beste toekomstige woonproject van Den Haag. Wij zijn ontzettend trots dat we met De Binck daaraan bijdragen. De transformatie van kantoorgebouw voor de voormalig staatsdrukker SDU naar 75 appartementen is voor ons extra bijzonder. Niet alleen voor het belang van duurzaam gebruik van bestaande gebouwen, maar het is ook de eerste transformatie van een eigen ontwerp voor Hans Goverde, die in 2003 het complex voor de SDU tekende. De appartementen in de Binck zijn pas het begin van Binck Eiland waar uiteindelijk 240 woningen komen: de pioniers van transformatie van de Binckhorst van industrie- naar een levendig woon-werk-gebied voor 10.000 bewoners.

  Lees meer over de Binck 

  Eerste paal Van Gelder

  Afbeelding

  Maandag 9 oktober is in Ridderkerk de eerste paal geslagen van de nieuwe huisvesting van Van Gelder groente & fruit. Het 30.000m² omvattende pand gaat de blikvanger worden op het nieuwe bedrijventerein Nieuw-Reijerwaard. Het BREEAM Outstanding gecertificeerde ontwerp is niet alleen een productie en verwekingslokatie maar met een spectaculair experience centre ook een internationaal uithangbord voor Van Gelder en de AFG-sector.

  Lees meer

  Radical sustainable architecture

  Afbeelding

  Woensdag 11 oktober is Vincent van der Meulen te gast bij de CIC Speaker Sessions. Onder de titel Radical Sustainanble Architecture geeft hij zijn kijk op gezond en duurzaam bouwen voor een circulaire toekomst. Wat is er nu al mogelijk en welke ontwikkelingen hebben we nog nodig zodat onze gebouwen een positieve impact op onze omgeving hebben?

  Lees meer

  Hoogste punt Rabobank Gouwestreek bereikt!

  Afbeelding

  Acht maanden na de start van de bouw van de Rabobank Gouwestreek is het hoogste punt bereikt. Een mooie mooie mijlpaal die door de Rabobank groot gevierd werd met bouwers, raadsleden, commissarissen en omwonenden vierden dit samen op de bouwplaats. 

  Lees meer

  Kraaijvanger op Expo Real

  Afbeelding

  Kraaijvanger Architects presenteert zich op de Expo Real, de toonaangevende vastgoedbeurs in de Messe München. Bent u op 4 of 5 oktober ook op de Expo Real? Maak dan nu een afspraak met onze partners Hans Goverde of Ries Meertens en kom naar de Dutch Architects stand van het de BNA op het Holland Property Plaza.

  Lees meer