Afbeelding

De Binck

De Binck beste woonproject van Den Haag!

  28 september 2017

  Kraaijvanger is trots dat de Binck met Binck Eiland is uitgeroepen tot het Beste toekomstige woonproject van Den Haag!

  Twee dagen voor de officiële van de start bouw van De Binck is op het congres 'Woningmarkt Den Haag’ de gebiedstransformatie Binck Eiland bekroond met de titel Beste toekomstige woonproject van Den Haag. Wij zijn ontzettend trots dat we met De Binck daaraan bijdragen. De transformatie van kantoorgebouw voor de voormalig staatsdrukker SDU naar 75 appartementen is voor ons extra bijzonder. Niet alleen voor het belang van duurzaam gebruik van bestaande gebouwen, maar het is ook de eerste transformatie van een eigen ontwerp voor Hans Goverde, die in 2003 het complex voor de SDU tekende. De appartementen in de Binck zijn pas het begin van Binck Eiland waar uiteindelijk 240 woningen komen: de pioniers van transformatie van de Binckhorst van industrie- naar een levendig woon-werk-gebied voor 10.000 bewoners.

  Lees meer over de Binck 

  'Het Lerende Architectenbureau'

  Afbeelding

  Sinds 2015 zet Kraaijvanger Architects in op het 'lerende architectenbureau'. Het bureau stimuleert zijn medewerkers om van elkaar te leren, zodat iedereen zich blijft ontwikkelen. Maar hoe functioneert 'het lerende architectenbureau' in de realiteit en wat is de meerwaarde van een lerende organisatie?

  Lees meer

  StiB Award voor Zwemcentrum Rotterdam!

  Afbeelding

  Kraaijvanger wint de StiB Award 2018! Op 7 juni tijdens de Provada in de RAI Amsterdam werd het Zwemcentrum Rotterdam bekend gemaakt als winnaar. Het project ontvangt hiermee de award voor meest succesvolle gebiedsversterking die bijdraagt aan het intensiveren van de vitaliteit en dynamiek van stad of dorp. 

  Lees meer

  Maak een VR-tour door het nieuwe Ahoy Rotterdam

  Afbeelding

  Zwart Licht heeft een VR-tour gemaakt door de render van het vernieuwde Rotterdam AHOY. In de VR - tour is een virtuele omgeving gecreëerd die een voorproef geeft van de transformatie. Door de verschillende bewegingsfuncties kunnen gebruikers door de congreshallen wandelen en een kijkje nemen in de nieuwe congresruimte. Ook wordt duidelijk hoe de ruimtes zich vormgeven wanneer ze in gebruik gaan. 

  Lees meer

  Work at Kraaijvanger

  Afbeelding

  #WORKATKRAAIJVANGER is altijd op zoek naar ambitie op verschillende niveaus! Na de zomervakantie hebben we op ons kantoor in hartje Rotterdam weer plekken beschikbaar voor leergierige studenten. 

  Lees meer