Afbeelding

De Binck

De Binck beste woonproject van Den Haag!

  28 september 2017

  Kraaijvanger is trots dat de Binck met Binck Eiland is uitgeroepen tot het Beste toekomstige woonproject van Den Haag!

  Twee dagen voor de officiële van de start bouw van De Binck is op het congres 'Woningmarkt Den Haag’ de gebiedstransformatie Binck Eiland bekroond met de titel Beste toekomstige woonproject van Den Haag. Wij zijn ontzettend trots dat we met De Binck daaraan bijdragen. De transformatie van kantoorgebouw voor de voormalig staatsdrukker SDU naar 75 appartementen is voor ons extra bijzonder. Niet alleen voor het belang van duurzaam gebruik van bestaande gebouwen, maar het is ook de eerste transformatie van een eigen ontwerp voor Hans Goverde, die in 2003 het complex voor de SDU tekende. De appartementen in de Binck zijn pas het begin van Binck Eiland waar uiteindelijk 240 woningen komen: de pioniers van transformatie van de Binckhorst van industrie- naar een levendig woon-werk-gebied voor 10.000 bewoners.

  Lees meer over de Binck 

  550 nieuwe leerplekken voor The British School in The Netherlands

  Afbeelding

  The British School in The Netherlands (BSN) breidt zijn campus in Leidschenveen uit met voortgezet onderwijs op de bestaande campus van Junior School Leidschenveen (JSL) met 550 extra leerplekken. De uitbreiding naar ontwerp van Kraaijvanger Architects richt zich op de groeiende vraag naar internationaal onderwijs in heel Nederland.

  Lees meer

  Lezing De Verbonden Stad

  Afbeelding

  Wat is de toekomst van de stad? Wat voor gevolgen heeft de moderne technologie op de mogelijkheden van circulair leven in de stad? David Hess geeft zijn visie op ‘De Verbonden Stad’ ter gelegenheid van de opening van het nieuwe kantoor van vastgoed- en gebiedsontwikkelaar VanWonen aan de Willemsvaart in Zwolle op 7 december a.s.

  Lees meer

  REVIT-held(m/v) en stagiairs gezocht!

  Afbeelding

  Ben jij een echte REVIT-koning(in)? Dan zijn we op zoek naar jou! Kijk snel op onze vacaturepagina en wie weet kom jij binnenkort ons team versterken. Naast een bouwkundige met BIM-ervaring zoeken we voor eind januari weer stagiairs bouwkunde en marketing!

  Lees meer

  Zwemcentrum Rotterdam loopt vol

  Afbeelding

  De transformatie van het voormalige stadsdeelkantoor Rotterdam Zuid tot Zwemcentrum Rotterdam is bijna compleet. Terwijl er nog druk gebouwd wordt is al begonnen met het vullen van de zwembaden zodat alle systemen gelijk na de oplevering getest kunnen worden. Het zwemcentrum gaat 22 januari officieel open.

  Lees meer

  Hans Goverde op SGES 2017 in Zurich

  Afbeelding

  Maandag 30 oktober is Nederland gastland op het Swiss Green Economy Symposium 2017. De hele dag staat in het teken van grensoverschrijdende kennisuitwisseling op alle gebieden van duurzaamheid en de circulaire economie. Onder de titel “Benefits of Sustainable Building go beyond energy savings” geeft Hans Goverde zijn visie op architectuur in de circulaire economie.

  Lees meer