Afbeelding

90 jaar toekomst: crowdfunding project

  21 juni 2017

  Voor ons 90 jarige bestaan hebben we besloten om iets cadeau te geven aan de toekomst. Ja, je leest het goed...

  Kinderen zijn de toekomst en dat betekend dat de omgeving waarin zij leren belangrijk is voor hun ontwikkeling. Helaas hebben niet alle scholen de (financiële) middelen om die omgeving te verbeteren. Een voorbeeld daarvan is basisschool OBS de Schalm in Katendrecht. Een school die de focust legt op podiumkunsten. Na ons bezoek waren we versteld van de hoeveelheid getalenteerde kinderen die daar rondlopen, maar zagen we ook dat de school toe is aan vernieuwing. 

  Samen met jouw hulp willen we daarom basisschool OBS de Schalm transformeren. Onze crowdfunding voor dit project start in de week van 26 juni. Hiermee willen we niet alleen geld, maar ook materialen inzamelen om ervoor te zorgen dat ook dit een duurzaam project is.

  Benieuwd wat jouw bijdrage kan betekenen voor de transformatie van de school? Houd dan onze pagina goed in de gaten!
   

  Voorlinden op een zegel

  Afbeelding

  Het door Dirk Jan Postel ontworpen Museum Voorlinden staat sinds deze maand op een postzegel. Het museum heeft een postzegel vel laten ontwerpen met daarop hoogtepunten uit de collectie, de natuur op het landgoed en natuurlijk het gebouw zelf. De zegels zijn te koop bij de museumwinkel en de winkels van Bruna.

  Lees meer

  Kraaijvanger op Transformatieplein Provada

  Afbeelding

  Van 30 mei t/m 1 juni is de Provada in de Rai in Amsterdam. Vast onderdeel van de grootste vastgoedbeurs van Nederland is het Transformatieplein, georganiseerd door Vastgoedmarkt, De Architect en Cobouw. Dit jaar staat in het teken van gebiedsontwikkeling, hoe worden lastige plekken in de stad weer levendig en toekomstproof?

  Lees meer

  Stadskantoor en Voorlinden winnen Plan Award

  Afbeelding

  Gisteren mocht Dirk Jan Postel in Venetië twee Awards van het Italiaanse Architectuurplatform en -tijdschrift The Plan in ontvangst nemen. Zijn ontwerp van Museum Voorlinden werd bekroond als beste gebouw in de categorie Culture en het door Hans Goverde ontworpen Stadskantoor Venlo won in de categorie Office&Business. 

  Lees meer