Afbeelding

40,48 in de Hub

13 april 2016

Unieke kans: neem woensdag 13 april om 20:00 een kijkje in de Hub. Merel Pit van Kraaijvanger Architects vertelt over het realisatieproces van de Hub en alles wat daarbij komt kijken. De bewoner Maurits stelt normaliter zijn huis niet open, maar tijdens het evenement kun je een exclusief kijkje nemen bij het prototype van de Hub in Het Gele Gebouw.

De 40,48 lezing

Deze unieke kans wordt georganiseerd in het kader van de 40,48 lezing. 40,48 is een wekelijks terugkerend evenement in Het Gele Gebouw in ZOHO. Iedere woensdag kun je hier terecht voor een ontspannende en leerzame avond over Rotterdam.

De Hub

Vorig jaar is de Hub ontworpen en in januari van 2016 is de eerste Hub opgeleverd. De Hub is een demontabel systeem waarmee je binnen enkele dagen leegstaande gebouwen kunt ombouwen tot woningen. Meer informatie over dit project lees je hier.

Museum Voorlinden wint Dutch Daylight Award 2018

Afbeelding

Vernieuwend en van zeldzaam hoog niveau. Dat vond de jury van de manier waarop het daglicht in Museum Voorlinden wordt binnengebracht. Een betere manier om kunst te tonen, kan de jury zich bijna niet voorstellen. Museum Voorlinden is door de jury daarom aangewezen als winnaar van de Dutch Daylight Award 2018 in de categorie >1000 m2.

Lees meer