Afbeelding

40,48 in de Hub

13 april 2016

Unieke kans: neem woensdag 13 april om 20:00 een kijkje in de Hub. Merel Pit van Kraaijvanger Architects vertelt over het realisatieproces van de Hub en alles wat daarbij komt kijken. De bewoner Maurits stelt normaliter zijn huis niet open, maar tijdens het evenement kun je een exclusief kijkje nemen bij het prototype van de Hub in Het Gele Gebouw.

De 40,48 lezing

Deze unieke kans wordt georganiseerd in het kader van de 40,48 lezing. 40,48 is een wekelijks terugkerend evenement in Het Gele Gebouw in ZOHO. Iedere woensdag kun je hier terecht voor een ontspannende en leerzame avond over Rotterdam.

De Hub

Vorig jaar is de Hub ontworpen en in januari van 2016 is de eerste Hub opgeleverd. De Hub is een demontabel systeem waarmee je binnen enkele dagen leegstaande gebouwen kunt ombouwen tot woningen. Meer informatie over dit project lees je hier.

Woonwijk Groenewoud van start

Afbeelding

Kraaijvanger Architects is met Urbis en bureau Sant & Co verantwoordelijk voor het ontwerp van de nieuwe woonbuurt Groenewoud, Utrecht. Op maandag 3 september was er een druk bezochte participatie-avond.

Lees meer

Openbare basisschool De Schalm bijna gereed

Afbeelding

Vandaag namen leerlingen van OBS De Schalm ‘hun’ basisschool in gebruik. De school ondergaat momenteel een grootscheepse transformatie die eind oktober voltooid wordt. De afgelopen zomervakantie vormde een mooie periode om buiten de lesperiodes om, zoveel mogelijk bouwwerkzaamheden te verrichten.

Lees meer